Plody mora
Krevety, chobotnice, sépia, slávky, ustrice, homáre... Plody mora sa radia k vyhláseným a atraktívnym delikatesám. Pri ich príprave sa môžete inšpirovať stredomorskou kuchyňou, ich potenciál ale skvele využívajú aj ázijské krajiny. Ktorým kulinárskym smerom sa vydáte?
Archonský tatar z ustríc
Čas prípravy
20 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Cataplana
Čas prípravy
1 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Cestoviny, krevety a "Bisque"
Čas prípravy
15 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
5
Zobraziť recept
Gratinovaný homár
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
3
Zobraziť recept
Grilovaná chobotnica s kukuričným pyré a grilovanou paprikou
Čas prípravy
1 hod + čas na uvarenie chobotnice
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Grilované krevety na cesnaku a čili s baklažánom a paradajkovým šalátikom
Čas prípravy
20 min
Náročnosť
stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Homár s estragónovou omáčkou a pappardelle
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Homár thermidor
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Chilli homár
Čas prípravy
40 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Krémová tarhoňa s maslovou tekvicou, mortadellou, slaninou, pecorinom a krevetami
Čas prípravy
40 min + pečenie tekvice
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
5
Zobraziť recept
Linguine s grilovanými krevetami, čerstvými paradajkami a petržlenom
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Mix morských plodov
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Opečená mušľa svätého Jakuba so šalátovou espumou a kaviárom
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Letná panvica s morskými plodmi
Čas prípravy
90 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Šafranové rizoto so severským homárom a morskými plodmi
Čas prípravy
40 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Slávky marinara
Čas prípravy
35 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Slávky vo víne a bylinkovej šťave
Čas prípravy
35 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Slimáky po burgundsky
Čas prípravy
4 hod 30 min
Náročnosť
Stredne ťažká
Počet porcií
8
Zobraziť recept
Smažená špargľa s krevetami
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Smažené krevety s exotickým nádychom
Čas prípravy
25 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
2
Zobraziť recept
Spaghetti alle vongole
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Špíz z chobotnice a kalmárov s listovým šalátom
Čas prípravy
2 hod 10 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Sushi z plnenej sépie
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Taco krevetové loďky
Čas prípravy
20 min
Náročnosť
Veľmi ľahká
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Tagliatelle s kalmármi v paradajkovom vývare
Čas prípravy
20 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Vaječná omeleta s čerstvými ustricami
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
VARIÁCIE USTRÍC
Čas prípravy
60 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
12
Zobraziť recept
Vietnamské letné závitky
Čas prípravy
20 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
10
Zobraziť recept