Delenie bravčového mäsa
Bravčové mäso možno členiť podľa niekoľkých kritérií: podľa umiestnenia, akosti či spôsobov kuchynského spracovania. Medzi najvyužívanejšie časti patria stehno, krkovička, karé, pliecko a sviečková – názorný prehľad umiestnenia jednotlivých častí prasaťa nájdete
tu.
Trvalo nízke ceny bravčového mäsa
Spoločnosť METRO garantuje trvalo nízke ceny bravčového mäsa, ktoré sú pravidelne porovnávané s konkurenciou a upravované podľa situácie na trhu. Zákazníci tak majú možnosť kedykoľvek výhodne nakúpiť, a to bez ohľadu na akciové zľavy – nie sú teda nútení vytvárať si nadmerné zásoby ani blokovať finančné prostriedky.
Bravčové mäso na objednávku
Vďaka našej platforme, kde prebieha spracovanie čerstvého mäsa, sa môžete v ktorejkoľvek pobočke METRO obrátiť na vedúceho oddelenia mäsa s požiadavkou na špecifické rezy či iné úpravy danej suroviny. Spresniť možno aj spôsob balenia, teda veľkosť a počet jednotlivých kusov. Tieto špecifikácie vám umožnia jednoduchšiu a rýchlejšiu prípravu mäsitých pokrmov z vášho jedálneho lístka.