Malvínina marinovaná repa

Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
1000g
červenej repy300g
kozieho syra200g
šťavy z marinovaného zázvoru120g
ľadového šalátu100g
ryžového octu100g
meduextra penenský olivový olej
marinovaný zázvor
červená trebuľka
soľ
Postup prípravy
Krok 1
Najprv krátko povaríme ryžový ocot, med a šťavu z marinovaného zázvoru, čím si pripravíme marinádu.
Krok 2
Olúpanú, červenú repu nakrájame na tenké plátky, ktoré povaríme vo vriacej osolenej vode na zhryz.
Krok 3
Plátky repy následne osušíme papierom a preložíme do teplej pripravenej marinády, kde ich marinujeme cca 20 minút.
Krok 4
Keď plátky repy vyberieme, pomocou vykrajovačky z nich vykrojíme pravidelné kolieska, ktoré servírujeme na tanieri doplnené kúskami ľadového šalátu, kozieho syra, marinovaného zázvoru a trebuľky.
Krok 5
Ako dresing môžeme použiť už pripravenú marinádu a extra panenský olivový olej.