Mettensuppe

Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
250g
predného hovädzieho mäsa 2
špikovej kosti3
väčšie mrkvy1
petržlen1
cibuľa1/2
póru2
frankfurtské párky4
biele klobásy1
čajová lyžička drveného koriandračierne korenie
soľ
Postup prípravy
Krok 1
Mäso, kosti a zeleninu vložíme do hrnca a zalejeme štyrmi litrami studenej vody.
Krok 2
Varíme na miernom plameni približne dve hodiny, potom pridáme koriander, soľ i korenie a krátko povaríme. Z vývaru vyberieme všetky ingrediencie, necháme ho vychladnúť a z povrchu odoberieme tuk.
Krok 3
Následne polievku ohrejeme, pridáme do nej varené hovädzie mäso, na kolieska nakrájané údeniny a uvarené vlasové rezance.