Grilovaný kurací steak so špargl'ou
Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
1500g
Kuracie prsia100ml
Rama Culinesse Profi100ml
Olej50g
Knorr Marináda na kuracie2l
Voda500g
Knorr Holandské omáčka Tetrepak100g
Šalotka200ml
voda20g
Petržlenová vňať1000g
Špargla100g
MasloRedkvička červená
Soľ
10
Vajcia150g
OcotSoľ
Postup prípravy
Príprava mäsa:
1. Kuracie prsia okoreňte Knorr Marinádou na kuracie, potrite olejom a nechajte odstáť na chladnom mieste 10 min.
2. Na panvici si ugrilujte kuracie prsia a dajte do konvenktomatu piecť pro teplote 160°C na 20min.
2. Na panvici si ugrilujte kuracie prsia a dajte do konvenktomatu piecť pro teplote 160°C na 20min.
Omáčka:
1. Čerstvú Na tuku Rama Culinesse Profi si orestujte šalotku, pridajte víno a nechajte zredukovať.
2. Pridajte norr holandskú omáčku, prevarte a podľa potreby dochuťte soľou.
2. Pridajte norr holandskú omáčku, prevarte a podľa potreby dochuťte soľou.
Zelenina:
1. Očistenú špargľu si uvarte v slanej vode.
2. Na panvici rozohrejte maslo, přidajte uvarenú špargľu, redkvičku a krátko prehrejte.
2. Na panvici rozohrejte maslo, přidajte uvarenú špargľu, redkvičku a krátko prehrejte.
Stratené vajcia:
1. Z Do hrnca dajte variť vodu, pridate soľ a ocot.
2. Keď voda zovrie, rozbite vajíčko do naberačky a pomaly ho vkladejte do variacej vody.
2. Keď voda zovrie, rozbite vajíčko do naberačky a pomaly ho vkladejte do variacej vody.