Hovädzí burger s kozím syrom
Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
1000g
hovädzieho mäsa40dkg
kozieho syra10
žemlí na hamburgery200g
bylinkového maslahlávkový či ľadový šalát
panenský olivový olej
med
Postup prípravy
Krok 1
Najprv si zomelieme hovädzie mäso. Do mäsa nemusíme pridávať žiadne korenie, iba ho pomocou fólie vytvarujeme.
Krok 2
Mäso podľa chuti ogrilujeme. Súčasne si pripravíme niekoľko plátkov kozieho syra a čerstvý šalát.
Krok 3
Žemľu rozkrojíme na dve polovice. Spodnú polovicu potrieme bylinkovým maslom, pridáme plátok šalátu a plátok mäsa so syrom.
Krok 4
Nakoniec burger zakvapkáme medom, priklopíme hornou polovicou žemle a podávame.