Kešu dúhová torta
Čo budete potrebovať?
Postup prípravy
1. Kešu spolu s kokosom, vanilkou, škoricou a kokosovým mliekom vložíme do mixéra a mixujeme, kým sa nevytvorí hladká hmota.
2. Rozdelíme ju na 4 časti, rovnomerne rozprestrieme a prstami alebo lyžicou pritlačíme na dno formičiek.
3. Formičky prekryjeme a vložíme aspoň na 1,5 hodiny do chladničky.
4. Kešu krémy Kešu precedíme, prepláchneme a s ďalšími ingredienciami vložíme do mixéra.
5. Zmes mixujeme, kým sa nevytvorí jemná hmota.
6. Vzniknutú hmotu rozdelíme na 4 časti a rozdelíme do misiek.
7. Potom vložíme jednu časť kešu do mixéra, pridáme čučoriedky a rozmixujeme.
8. Vzniknutú zmes rovnomerne rozprestrieme do formičiek so stuhnutou spodnou vrstvou a necháme v mrazničke stuhnúť.
9. Postup opakujeme aj s ďalšími príchuťami tak, aby predchádzajúca vrstva bola vždy dostatočne stuhnutá.
10. Jednotlivé vrstvy kombinujeme podľa chuti. Hotové tortičky vložíme aspoň na 3 hodiny do mrazničky.
11. Potom ich ozdobíme lesnými plodmi, nasekanými pistáciami alebo jedlými kvetmi a podávame.