1. NOVINKA: Ako efektívne pracovať so sortimentom – určené pre absolventov modulu Moderná predajňa potravín
- Správny tovar na správnom mieste a v správnom objeme – ako vyzerá predajňa, ktorá zarába
- Analýza nákupného správania sa zákazníkov
- Práca so sortimentom a vyťaženosťou regálov – zásadný faktor ovplyvňujúci predajnosť
- Sezónnosť – pomocník pri zvyšovaní obratov
- Prehĺbenie znalostí o technickom vybavení
- Atmosféra v predajni – ako podporiť predaj
2. Moderná predajňa potravín – ako vyzerá predajňa, ktorá priťahuje zákazníkov
- Vonkajší vzhľad predajne – základ, na ktorý sa zabúda
- Znalosť zákazníka a správny sortiment – základ úspechu
- Široká ponuka čerstvého tovaru – dnes už nevyhnutnosť
- Merchandising – neviditeľný predavač
- Správne vybavenie – komfort pre zákazníka, vyšší obrat pre vás
- Vzorové predajne – ako to funguje v praxi
3. Ako získať a udržať kvalitný personál
- Ako nájsť nových zamestnancov a nezmýliť sa pri výbere
- Riadenie personálu predajne – ako z ľudí dostať „viac za menej“
4. Profesionálny personál predajne – dôvod, aby sa zákazníci vracali práve k vám!
- Školenie určené pre vašich zamestnancov pre naplnenie hesla „Náš zákazník, náš pán!“
- Spôsoby komunikácie so zákazníkom
- Úsmev a ochota – nevyhnutný základ
- Umenie predať viac
- Riešenie a zvládanie konfliktných situácií