11:00 - 11:20
Kávový workshop - Pohľad do kultúry, umenia a vedy kávy
Hosť: Václav Faltus, majiteľ Zlaté Zrnko
11:20 – 11:45
Workshop: Čo sa skrýva za vedením úspešnej reštaurácie, aby bola od začiatku zisková?
Detailný pohľad na kroky vedúce k úspešnému fungovaniu gastro prevádzky.
Hostia: Lukáš Hesko – šéfkuchár reštaurácie Irin / Jozef Hromják – šéfkuchár reštaurácie Villa Sandy
11:45 - 12:00
BRUNCH – zaujímavé spojenie raňajok a obeda, je to viac než jedlo – je to zážitok!
Živý vstup – Brunch, spoločenská udalosť, pri ktorej sa miešajú chuťové profily, čo otvára priestor pre kulinárske inovácie.
Hostia: Peter Duranský – šéfkuchár Das Loft, Viedeň / Vojto Artz – šéfkuchár METRO Cash & Carry SR / Lukáš Guzman - šéfkuchár Empresa Catering
12:00 – 12:45
Kuchárska show: Kulinárske umenie, ktoré v sebe spája úctu k prírode a práci farmárov
Hosť: Jozef Breza - Gašperov mlyn
12:45 - 13:00
Spoznajte slovenskú gastronómiu
Predstavenie festivalovej prevádzky, jej konceptu a ponuky, ktorú priniesla na festival.
13:00 - 13:30
Škola čapovania
Správne načapovať pivo je umenie. Hladinka, šnyt alebo mlieko? Ako správne načapovať a vychutnať obľúbené pivo.
Hosť: Pilsner Urquell
13:30 - 14:15
METRO show: Čo všetko ste doteraz možno neobjavili?
Hostia: Ivana Šípošová / Martin Repaský / Marián Dedík
14:15 - 14:45
Workshop: Slovensko nám toho veľa ponúka!
Na čo sa môžete tešiť v nadchádzajúcej zimnej sezóne? Kam sa vybrať a čo môžete zažiť? Možností je veľa...
Hostia: Branislav Kačkovič - riaditeľ TMR / Michal Kič - riaditeľ hotela Partizán
14:45 - 15:15
Cukrárska show Le Miam
Hosť: Barbora Puškáčová - spolumajiteľka Le Miam
15:15 - 15:45
Barmanský workshop: Na gine záleží. Ako si urobiť dobrý ginový drink (aj) doma.
Hosť: Jakub Bobček - ginový ambasádor Pernod Ricard Slovakia
15:45 - 16:30
Kuchárska show: Nezabudnuteľný zážitok z oblakov.
Hosť: Jozef Masarovič – šéfkuchár reštaurácie UFO