Steak z mečúňa
![Steak z mečouna](https://cdn.metro-online.com/-/media/Project/MCW/SK_Metro/images/recepty/hlavni-jidla/ryby/steak-z-mecouna.jpg?rev=f4ec4b0ffa8f437da7207e5e0b62b0b5&w=1392&hash=CD50EF15846C902BC5F73F5BB09A31B9)
Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
4
plátky mečúňa6
lyžíc masla1
lyžice oleja1
bieleho vína1/2
lyžičky rozmarínu3
lyžice hladkej múkymleté čierne korenie
soľ
Postup prípravy
Krok 1
Mečúňa obalíme v múke, do mäsa votrieme rozmarín a steaky potrieme olejom.
Krok 2
V panvici rozpálime väčšinu masla a na ňom opečieme mečúňa asi 7 minút na každej strane. Posolíme a preložíme na taniere.
Krok 3
Do panvice prilejeme víno a pridáme zvyšok masla, dobre prehrejeme a nalejeme na steaky.