tajomstvá šéfkuchárov

VOJTO ARTZ PREDSTAVUJE: KREATÍVNA KUCHYŇA – OD SUROVINY PO TANIER

Otvorte dvere do sveta dokonalých chutí! Pod vedením uznávaného šéfkuchára Vojta Artza vás čaká inšpiratívna cesta, kde sa naučíte, ako spracovať, kombinovať a vyťažiť maximum zo surovín pri tvorbe jedál, ktoré očaria chuťové poháriky.

Hlavné hviezdy kurzu: vysoká hovädzia roštenka, teľacie karé, morský vlk – výnimočné ingrediencie, ktoré ponúkajú nekonečné možnosti v klasickej aj modernej gastronómii.

 

ČO SA NAUČÍTE?

  • Mechaniky správneho spracovania mäsa a rýb

  • Variabilné využitie surovín naprieč rôznymi kuchyňami – od Slovenska po Áziu

  • Dokonalé kombinácie chutí a textúr pre harmonické menu

  • Inovatívne tipy, ako vyťažiť maximum z každého produktu


ČO SI PRIPRAVÍME A OCHUTNÁME?

  • Morský vlk, zeler, tymian, jablko, pohánka a trebuľka

  • Teľacie karé, tuniaková espuma, tapenáda zo sardeliek a kapár, vyprážané kapary

  • Rib Eye, bruschetta, cibuľový džem so slaninou, restované huby, rukola a smotana

  • Morský vlk, zeleninové brunoise, čierne rizoto s krevetami a prosecco sabayon so šafranom

  • Listový šalát s teľacím mäsom, avokádom, reďkovkou, cícerom a chimichurri pestom

  • Rib Eye steak, portobello, portské víno, zemiakový gratin a slaninové crumble

KEDY: 27. marca 2025 o 13:00 hod
KDE: Hotel Senec Lake & Aqua resort, Slnečné jazerá, Senec
CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH

Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 16 osôb.

registrácia

Registrácia je pozastavená z dôvodu naplnenia kapacity.

Card
Staňte sa zákazníkom

Registrovať sa