VOJTO ARTZ PREDSTAVUJE: KREATÍVNA KUCHYŇA – OD SUROVINY PO TANIER
Otvorte dvere do sveta dokonalých chutí! Pod vedením uznávaného šéfkuchára Vojta Artza vás čaká inšpiratívna cesta, kde sa naučíte, ako spracovať, kombinovať a vyťažiť maximum zo surovín pri tvorbe jedál, ktoré očaria chuťové poháriky.
Hlavné hviezdy kurzu: vysoká hovädzia roštenka, teľacie karé, morský vlk – výnimočné ingrediencie, ktoré ponúkajú nekonečné možnosti v klasickej aj modernej gastronómii.
ČO SA NAUČÍTE?
-
Mechaniky správneho spracovania mäsa a rýb
-
Variabilné využitie surovín naprieč rôznymi kuchyňami – od Slovenska po Áziu
-
Dokonalé kombinácie chutí a textúr pre harmonické menu
-
Inovatívne tipy, ako vyťažiť maximum z každého produktu
ČO SI PRIPRAVÍME A OCHUTNÁME?
-
Morský vlk, zeler, tymian, jablko, pohánka a trebuľka
-
Teľacie karé, tuniaková espuma, tapenáda zo sardeliek a kapár, vyprážané kapary
-
Rib Eye, bruschetta, cibuľový džem so slaninou, restované huby, rukola a smotana
-
Morský vlk, zeleninové brunoise, čierne rizoto s krevetami a prosecco sabayon so šafranom
-
Listový šalát s teľacím mäsom, avokádom, reďkovkou, cícerom a chimichurri pestom
-
Rib Eye steak, portobello, portské víno, zemiakový gratin a slaninové crumble
KEDY: 27. marca 2025 o 13:00 hod
KDE: Hotel Senec Lake & Aqua resort, Slnečné jazerá, Senec
CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH
Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 16 osôb.